"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

18.11.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΗΡΑΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑΗ αδελφότητα της Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλία Θήρας καλεί τον θηραϊκό λαό σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου να συμπαρασταθεί στον κοινό μας αγώνα για να αποτρέψουμε την αναβάθμιση του Νατοϊκού Ραντάρ, που εάν γίνει σημαίνει τεράστια καρκινοβόλος ακτινοβολία για όλους μας. 

Από τις 12 το μεσημέρι αυτοκίνητο της Μονής θα μεταφέρει όσους έρχονται μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας (1.000 μέτρα από την Μονή) έως το μοναστήρι, όπου το βράδυ θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία. Ήδη από σήμερα το μεσημέρι μαζί με πολυάριθμους συμπολίτες μας βρισκόμαστε σε κατάσταση επιφυλακής, λόγω των επιχειρούμενων εργασιών αναβαθμίσεως του Ραντάρ, η οποία θα διαρκέσει έως και την Κυριακή το απόγευμα. Καθ’ όλη την διάρκεια της επιφυλακής η αδελφότητά μας θά φιλοξενήσει παντοιοτρόπως όλους όσους συμμετάσχουν σε αυτήν την προσευχητική αντίδραση της θηραϊκής κοινωνίας.

1 σχόλιο:

Themelina είπε...

Οι προσευχές μας μαζί σας.Από Κάλυμνο και τον άγιο Σάββα μας.

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ