"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

29.10.14

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ANAKOINΩΣΗ Ι.Μ. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΘΗΡΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ,

Με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ στις 17:00,

η ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ σας καλεί ΟΛΟΥΣ να παρευρεθείτε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση στηρίζοντας την αδελφότητα μας στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την επικείμενη - μέσα στο επόμενο δεκαήμερο- εγκατάσταση του ραδιοθόλου στο Ραντάρ Θήρας.

Ακούστηκε ότι μέχρι και δυνάμεις των ΜΑΤ θα έλθουν ώστε ανεμπόδιστα να μπορέσουν οι μηχανικοί του Στρατού να τοποθετήσουν τον ραδιοθόλο...

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ