"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

17.11.17

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΡΑ!!!


Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΡΑ!!!

Για ακόμα μια φορά, η Πολιτεία μέσω των εκπροσώπων της στα υψηλά κλιμάκια που μας είχαν υποσχεθεί ότι η λύση για την μεταφορά του Ραντάρ ΠΒ Κρήτης μακριά από την Ιερά Μονή του Προφήτου Ηλία ήταν και δική τους επιθυμία, φάνηκε δέσμια των μικροσυμφερόντων κάποιων στρατιωτικών και εργολάβων.

Χθές απόγευμα μυστικώς το μεγάλο γερανειοφόρο όχημα βγήκε τελευταίο από το πλοίο συνοδεία 2 περιπολικών και ανέβηκε στο όρος του Προφήτη. Ένα τηλεφώνημα ανὠνυμο (να την ευλογεί ο Χριστός μας!!!) μας ενημέρωσε για την πορεία του προς τα πάνω. Άμεσα αναλάβαμε να σας καλέσουμε και ευχαριστούμε όσους ήρθατε και όσους θα ξαναέλθετε όταν και αν θα χρειαστεί!

Εμποδίστηκε η διέλευση του γερανού με αυτοκίνητα της Μονής μας. Ο Γέροντας με δύο πατέρες συνελήφθησαν και απολογήθηκαν για το συμβάν χθες βράδυ και τώρα αναμένουμε ΟΛΟΙ τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Οι στιγμές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ για την ιστορική πορεία της Μονής μας και θέλουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ των Σαντορινιών ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΝΑ δείξουμε ότι δεν είναι μόνο 8 καλογέρια που αντιστέκονται για το ζήτημα αυτό. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ…., ΦΟΡΕΣΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να επιχειρηθεί εκ νέου ΣΗΜΕΡΑ η τοποθέτηση του ΡΑΔΙΟ ΘΟΛΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.


1 σχόλιο:

Nick Dish είπε...

kopste tou ta martsoukia.....me ena sougia......na min doulevoun ta idravlika.......kai ase ton na kani tin volta tou sto vouno.....(ean mpori na kinithi vevea o geranos...)

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ