"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

4.11.14

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΟΛΛΩΝ...


Σας ενημερώνουμε ότι χάριν στις χθεσινές κινητοποιήσεις των Θηραίων πολιτών και την άμεση παρέμβαση - ευτυχώς- των πολιτικών φορέων της νήσου μας και της Περιφέρειας (θα δημοσιεύσουμε ευχαριστήρια ονομαστική ανάρτηση αργότερα), ο Υπουργός Δημ. Τάξης, κ. Κικίλιας ανακάλεσε χθές το βράδυ το προγραμματισμένο για σήμερα ταξίδι των Ειδικών Δυνάμεων ΜΑΤ στην Θήρα.

Αυτή η ευχάριστη εξέλιξη είναι πάνω από όλα απόρροια των προσευχών όλων των απλών πολιτών, γνωστών & αγνώστων, όλων σας που σπεύσατε να μας βοηθήσετε με κάθε μέσο. 

Πολλοί τηλεφώνησαν και άσκησαν πίεση που όντως απέφερε αποτέλεσμα. Άλλοι κοινοποίησαν και γνωστοποίησαν το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλοι διέθεσαν αυτοκίνητα, φορτηγά και τρακτέρ... 

Η επιτυχία αυτή είναι μία νίκη του Θηραϊκού λαού! Και βέβαια, δεν θα μείνουμε εφησυχασμένοι... 

Άμεσα ο Θηραϊκός λαός απαιτεί συνάντηση των αρμόδιων φορέων Δήμου Θήρας και της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας με τον αρμόδιο Υπουργό για να τεθεί ουσιαστικά πια στο τραπέζι η λύση της μετεγκατάστασης του Ραντάρ από το όρος του Προφήτη Ηλία. Αυτό υποστηρίζει και η χθεσινή κατεπείγουσα επιστολή του Δήμου Θήρας στον Υπουργό Δημ. Τάξης...

Οι Θηραίοι δεν θα ανεχθούν από εδώ και στο εξής καμία κίνηση αναβάθμισης...

Εκ μέρους της αδελφότητας μας, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο για τις κινητοποιήσεις και τον συνολικό αγώνα σας.

Ο Προφήτης Ηλίας να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ