"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

30.5.13

Πρόσκληση στην Εορτή Νεότητας 2013ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
ΕΟΡΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην ΕΟΡΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 2013 που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού & Νήσων την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στην αυλή της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά Θήρας. 

Παιδιά και νέοι από όλη την Σαντορίνη θα ανανεώσουν τις συναντήσεις τους με τον δικό τους τρόπο, με χαμόγελο και κέφι. Τι πιο πολύτιμο επάνω στο νησί μας από τα παιδιά μας; Ποια η ελπίδα του τόπου μας πέρα από τα παιδιά μας; 

Αξίζουν το χειροκρότημα μας! Αξίζουν τα παιδιά όλων μας να ¨ζηλέψουν¨ την παρέα της κατηχητικής συντροφιάς μας. Αξίζουν να γνωρίσουν την οδό της Ζωής, τον Χριστό! Σύνθημα μας «όλοι μαζί, μαζί Του» !!!

Σας περιμένουμε.
Από το γραφείο νεότητας

της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ