"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

28.4.13

Ο Γερανός πήρε την κατηφόρα. Ευχαριστούμε Προφήτη!

Λίγα λεπτά μετά τις 16.00 το ανυψωτικό μηχάνημα που μίσθωσε το Ραντάρ Θήρας πήρε την κατηφόρα για το λιμάνι του Αθηνιού. 

Ήταν η πιο λογική κίνηση που θα μπορούσαν να αποφασίσουν στο επιτελείο του Ραντάρ Θήρας μιας και ο κόσμος που μαζεύθηκε και σήμερα ήταν πολύς και αποφασισμένος για όλα. 

Ευχαριστούμε πρώτα τον Τριαδικό μας Θεό, 
την Παναγία,
 τον Προφήτη Ηλία
 και όλους τους Αγίους μας, που δεν μας εγκατέλειψαν, αλλά παραβλέποντας την έντονη αμαρτωλότητά μας και την προσωπική αμετανοησία μας, έδωσαν αυτή την λύση  στο προκείμενο πρόβλημα που απασχολεί χρόνια την Μονή και το νησί μας.


Σε όλους όσους και σήμερα θυσίασαν τον προσωπικό τους χρόνο μακριά από τα σπίτια τους, την οικογενειά τους, και την εργασία τους, ο Προφήτης να σας δίνει πλούσια την ευλογία του έως τέλους. Η χαρά μας είναι αναστάσιμη και την μοιραζόμαστε όλοι. 

Από εδώ και εις το εξής, το θέμα του Ραντάρ, όπως και κάθε θέμα, που αγγίζει την ιστορία και το περιβάλλον της Σαντορίνης, θα πρέπει να γίνει η προτεραιότητα μας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και συλλογικά. Γένοιτο.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ