"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

21.2.12

Συλλογή ρούχων και τροφίμων από την Ενορία Καρτεράδου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ

                
               
  ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ

Η ενορία του Καρτεράδου με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ.κ. Επιφανίου συλλέγει ρούχα, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια, σε καλή κατάσταση και καθαρά για την στήριξη της Εκκλησίας στις Ι.Μητροπόλεις των Αθηνών υπέρ των απόρων, πολυτέκνων και αστέγων.

Η συλλογή γίνεται μέχρι τις 25 Μαρτίου στο μετόχι της Παναγίας της Κόκκινης στον Καρτεράδο  κάθε Σάββατο 3:30 μ.μ ή ύστερα από συνεννόηση στο τηλ. 6948898472.
 
    ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η ενορία του Καρτεράδου σε συνεργασία με τα τοπικά παντοπωλεία του χωρίου και με τα καταστήματα ΔΕΝΑΞΑ συλλέγει τρόφιμα διαρκείας για την στήριξη των συσσιτίων της Εκκλησίας  στην Αθήνα υπέρ των αστέγων και απόρων.

Η συλλογή γίνεται  σε κατάλληλους κάδους στα ταμεία των καταστημάτων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ