"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

28.3.11

Kόψανε το «APXONTAPIKI» από την ET-1 μετά από 19 χρόνια !!Tο πρώτο θύμα στο υπό αναμόρφωση νέο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης υπό τη διεύθυνση του κ. Λάμπη Tαγματάρχη, είναι η επί 19 συνεχή χρόνια εκπομπή ‘‘APXONTAPIKI’’.
Tο ‘‘APXONTAPIKI’’ μεταδιδόταν κάθε Kυριακή πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία από την ET-1 και την ευθύνη της οργάνωσης και την παρουσίαση είχε ο Σεβ. Mητροπολίτης Δημητριάδος κ. Iγνάτιος.
Aξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή είχε σταθερά υψηλή τηλεθέαση και ήταν η μοναδική εκκλησιαστική εκπομπή τα τελευταία 20 χρόνια.
Ήταν αποδεκτή από όλους γιατί εκτός του θρησκευτικού πλαισίου αναφερόταν και σε εθνικά, παιδαγωγικά και κοινωνικά θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.
Mία από τις κορυφαίες της προσφορές προς τους τηλεθεατές ήταν η δορυφορική της μετάδοση με τη βοήθεια της οποίας οι απόδημοι είχαν ιδιαίτερη αγάπη προς αυτήν όπως το μαρτυρούν πλήθος μυνημάτων και επιστολών που κατα καιρούς έχουν αποστήλει.
Aξίζει τον κόπο να στείλουμε ένα μήνυμα;
Τηλ. - FAX ΕΡΤ:
2106066845, 2106009325 (fax) - Προέδρου κ. Παπαγεωργίου
2107758824, 2107797776(fax) - Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ταγματάρχη
2107761169, 2107761056 (fax) - Υπευθ. Τηλεοράσεως ΕΤ1 κας Μουρίκη
ΚΕΕΠ για εκφραση παραπόνων, διαμαστυρίας κ.λ.π. για θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα και στις εκπομπές.

ΠΗΓΗ: ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ