20 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΑΟΙΔΙΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Ι.Μ. ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ ΘΗΡΑΣ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εξοδίου ακολουθίας αοιδίμου Γέροντος Δαμασκηνού, καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Θήρας:

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ώρα 07.00: Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ.κ. Αμφιλοχίου ενώπιον του σκηνώματος του Γέροντος.
Ώρα 11.00: Εξόδιος ακολουθία
Οι πύλες της Ιεράς Μονής θα είναι ανοικτές από την 7η πρωϊνή της Τετάρτης 22ας Μαρτίου, όπου και θα μπορούν οι πιστοί να λάβουν την ευχή του Γέροντος, έως και του πέρατος της ταφής!



2 σχόλια:

Κωνσταντινος Χαλκιώτης είπε...

Η θλιψη και ο πονος ειναι ασυλληπτος. Ακομα δεν μπορω να πιστευψη αυτό που τυχαία ήρθε σε γνωση μου ότι δηλαδή ο αγαπητός μου φίλος Πατερας Δαμασκηνος δεν ειναι πλέον κοντά μας. Ακομα ενθυμουμαι την τελευταια μας συναντηση και τον αποχαιρετισμό του στην πόρτα της Ιερας Μονής. Δυστυχώς ενημερλωθηκα χθες αργά τη νύχτα και δεν θα τα καταφέρω να παρευρεθώ στην εξόδιο ακολουθία διότι δεν υπάρχουν πτήσεις από τη Γερμανία για να είμαι στομν στερνό αποχαιρετισμό. Με την πρώτη ευκαιρία όμως που θα βρεθώ στην Ελλάδα θα έρθω να αποτίσω φόρο τιμής στον Αγιο Πατέρα.
Θα σε θυμαμαι πάντα με αγάπη πατέρα Δαμασκηνε.
Καλό ταξίδι
Κώστας Χαλκιωτης

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να αναπαυη τον Άγιο καθηγουμενο ....και ευχόμαστε από καρδιάς την παρακάτω ευχή για τον καινούργιο καθηγουμενο κ.κ Καλλίνικο....ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΗΓΟΥΜΕΝΕ ΚΑΛΛΙΝΙΚΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ...ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΑΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΗ...ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ...ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΚΑΜΩΤΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ.

Η ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ