"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

22.2.15

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΣ VODAFONE

ENHMEΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ THΣ VODAFONE KAI ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ TO BLUE STAR O ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ 52 μ. ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΘΗΡΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ κ. EΠΑΡΧΟΥ ΘΕΩΝΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΦΟΥΡΟΥ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ) NA AKINHTOΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΟΣΚΩΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΡΙΤΗ (ΜΕΘΑΥΡΙΟ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ...(ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ).

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΟ Κ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΚΑΦΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΘΗΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!)

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ