"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

31.12.14

Πανηγυρίζει ο μοναδικός ανά τον ορθόδοξο κόσμο Ι.Ν. του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Εμπορείο της Σαντορίνης!Από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού & Νήσων έχουμε το πιο κάτω εορταστικό πρόγραμμα του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού που βρίσκεται στο Εμπορείο της Σαντορίνης.
 
Έτσι λοιπόν στις 4 Ιανουαρίου 2015 πανηγυρίζει ο προαναφερόμενος και μοναδικός ναός ανά τον ορθόδοξο κόσμο, προσκαλώντας τους ευλαβείς χριστιανούς προκειμένου να συμμετάσχουν στις ιερές ακολουθίες που θα πραγματοποιηθούν και να λάβουν την ευλογία του θαυματουργού Αγίου της καρτερίας και της υπομονής, Οσίου Νικηφόρου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

17:00
Μέγας Πανηγυρικός Ἑσπερινός χοροστατοῦντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Ἀμοργοῦ & Νήσων
κ.κ. Ἐπιφανίου


ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015


06:30
Μεσονυκτικό, Ὄρθρος, Θεία Λειτουργία

12:00
Παρακλητικός Κανών Ὁσίου Νικηφόρου τοῦ Λεπροῦ

20:00
Ὥρα Θ΄, Ἑσπερινός, Ὄρθρος, Μεγάλαι ὧραι, Μέγας Ἑσπερινός ἑορτῆς Θεοφανείων μετά τῆς Θείας Λειτουργίας τοῦ Μεγάλου Βασιλείου, Ἁγιασμός

Κατά τή διάρκεια τῶν ἱερῶν ἀκολουθιῶν, πρός εὐλογία καί ἁγιασμό τῶν πιστῶν, θά τίθεται γιά προσκύνηση ἱερό λείψανο τοῦ Ὁσίου Νικηφόρου τοῦ Λεπροῦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ