3 Νοεμβρίου 2014

Μήνυμα για τον ερχομό των ΜΑΤ...



ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΝΗΣΙ... 

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 200 ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΑΣ!


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Θεμα, ειναι Οχι Απλα να μην Τολμησουν να Ερθουνε, τα Ματ αυτο ειναι το Λιγοτερο,αλλα να Βαλουνε Μυαλο και να Καταλαβουνε, την Ιεροτητα, της Περιοχης,Ολοι Αυτοι,ΛΙΓΟΙ θΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, που ειναι, Υπερ της Αναβαθμισης του Ρανταρ!Καλη Δυναμη, στον Αγωνα σας,Καλο Κουραγιο!

Κ.

Ανώνυμος είπε...

Θα φέρουν και ΜΑΤ ???
Κι εσείς έχετε την εντύπωση πως θα σεβαστούν τον Προφήτη Ηλία και την Παναγία? Ακόμη και τον ίδιο το Θεό να δουν μπροστά τους να είστε σίγουροι πως δεν θα κάνουν πίσω απ τη στιγμή που εκτελούν διαταγές... αφού δεν έχει καταφέρει να τους σταματήσει η εκκλησία που είναι τόσο Ισχυρή, δεν θα τους σταματήσει κανείς, έχουν πάρει απόφαση να το βάλουν και θα το βάλουν, ΤΈΛΟΣ ...όπως παίρνουν απόφαση και για άλλα χωρίς να μας ρωτούν...

Ανώνυμος είπε...

Δοξα το Θεο,να ειναι Καλα και ο Δημαρχος,με τις Πιεσεις που Ασκησε προς το Υπουργειο,Καταφερε Και Ακυρωθηκε Αυτη η Διαταγη,Εστω και Προσωρινα!Δεν Εφησυχαζομαστε Φυσικα!

Κ.

Η ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ