"Να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξαίσιο, βαθύτερο, συμπαθητικότερο, πιο συνετό, πιο γενναίο και πιο τέλειο από το Χριστό, κι όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά και με θερμή αγάπη λέω στον εαυτό μου ότι δεν μπορεί και να υπάρξει. Ακόμα περισσότερο, αν κάποιος μου αποδείκνυε ότι ο Χριστός είναι εκτός αλήθειας, κι αν πράγματι η αλήθεια ήταν εκτός Χριστού, τότε θα προτιμούσα να παραμείνω με τον Χριστό, παρά με την αλήθεια (Ντοστογιέφσκι)

13.9.12

Επίσκεψη Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος στην Σαντορίνη

Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2012, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επισκεφθηκε το νησί της Σαντορίνης, όπου και  θα χοροστατήσει στις λατρευτικές εκδηλώσεις,  τον Πανηγυρικό Εσπερινό και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Τιμίου Σταυρού Περίσσας.

 Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε εγκάρδια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Επιφάνιος μαζί με τους κληρικούς της μητροπόλεως και τους τοπικούς άρχοντες της νήσου. Πρώτα επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής Φηρών και στην συνέχεια φιλοξενήθηκε στην Χριστιανική Εστία της Μητροπόλεως, όπου και ανακηρύχθηκε σε επίτιμος δημότης της Θήρας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο με την φήμη του στην Μητρόπολη Θήρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ Π.Β.Κ.

Η ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ:

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ

GOOGLE MAP ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΗΣ